Reviews

Onderstaande reviews heb ik mogen ontvangen van gezinnen die ik mocht helpen. Deze fijne woorden deel ik graag met jou op deze pagina.

Ik hoop je met deze reviews meer inzicht te geven in hoe ik werk en hoe ouders een traject bij mij ervaren hebben. Het is namelijk belangrijk om een goed gevoel bij iemand te hebben.

computer-2242264_1280

Moeder van een jongen van 12 maanden

Een echte aanrader als je jouw kindje liefdevol kwaliteitsvolle slaapgewoontes wil bezorgen...

Supertevreden met het traject dat we met Iris hebben afgelegd om ons kindje op een vredige manier betere slaapjes te bezorgen. Van dagelijks met de buggy rondjes rijden om ons kindje in slaap te krijgen, naar helemaal zonder huilen alle slaapjes in zijn bed en meestal zelfstandig in slaap te kunnen vallen, zonder strijden. Een echte aanrader als je jouw kindje liefdevol kwaliteitsvolle slaapgewoontes wil bezorgen of als je zelf helemaal uitgeput bent na vanalles al te hebben geprobeerd.

Moeder van een jongen van 16,5 maand

Met een paar eenvoudige tips zijn onze nachten aanzienlijk verbeterd...

Iris heeft ons enorm geholpen. Ik kende het boek van Stephanie al en dacht dat ik de theorie al wel onder de knie had, maar toch sliep onze jongste niet goed. Met een paar eenvoudige tips zijn onze nachten aanzienlijk verbeterd.

Moeder van een jongen van 5 maanden

Binnen een aantal weken hadden we al hele goede resultaten en boeken nog steeds elke dag vooruitgang...

We hadden nooit gedacht dat ons zoontje zonder te huilen lekker in zijn bed zou gaan slapen. We hadden alles geprobeerd en waren ten einde raad. Geen enkele methode hielp. Hij sliep alleen in een draagzak en dat ging niet meer, ons zoontje was inmiddels 8 kilo.

Binnen een aantal weken hadden we al hele goede resultaten en boeken nog steeds elke dag vooruitgang. Ons zoontje slaapt lekker in zijn eigen bedje, en is een heel ander kind!

Iris heeft een heel uitgebreid plan geschreven aangepast op ons zoontje en daarnaast hadden we nog veel contact en was er ruimte voor vragen. Hadden we dit maar eerder gedaan! Zou het iedereen aanraden.

Moeder van een jongen van 9 maanden

Het persoonlijke contact (en dat op afstand!) vonden we erg waardevol...

We kwamen van héél ver, maar op de dag van de afsluiting van ons coachingstraject heeft ons zoontje alle slaapjes boven in bed geslapen!

Iris kijkt niet alleen naar het slapen, maar ook naar alle onrust daaromheen. Hier bleek dat verborgen reflux en spanningen in zijn lijfje te zijn. Terwijl we dat gingen aanpakken, hebben we een ritme gecreëerd met slaapjes in de draagzak. Vervolgens hebben we de stap naar het bedje gemaakt.

Het slaapplan voorafgaand aan het traject is superfijn en gaf ons echt houvast. Maar vooral de coachingsmomenten of vragen tussendoor waren voor ons erg belangrijk en gaven ons moed om door te gaan. Het persoonlijke contact (en dat op afstand!) vonden we erg waardevol.

Iris, heel erg bedankt voor je hulp!

Moeder van een jongen van 7 maanden

Hulp vragen aan Iris is een investering in goede slaap voor het hele gezin...

Ondanks dat ik boeken en internet had afgezocht naar oplossingen, heb ik toch uiteindelijk aan Iris gevraagd om met ons mee te denken. Ik vond het vooraf lastig om me voor te stellen hoe iemand op afstand kon helpen, maar dat ging juist heel goed!

Eerst schreef ze aan de hand van een uitgebreide vragenlijst een plan met veel informatie en tips. Daarna hield ik logboeken bij van de dagen en nachten en keek ze mee naar ons ritme. Toen we dat eenmaal strak hadden, had ik nog als doel om niet meer in slaap te voeden en heeft ze me daar echt heel fijn in gecoacht.

Resultaat: een baby van 7 maanden die overdag zelf in slaap valt, zonder mij of voeding! Die s nachts doorslaapt.. 🙂 En die daardoor stukken lekkerder in zijn velletje zit! (En een blije, trotse mama hihi). Hulp vragen aan Iris is een investering in goede slaap voor het hele gezin en dat is het geld dubbel en dwars waard geweest!

Moeder van een meisje van 6 maanden

Heldere aanpak die toch verrassend persoonlijk is, terwijl het meeste contact digitaal verloopt..

Iris heeft een duidelijke, heldere aanpak die toch verrassend persoonlijk is, terwijl het meeste contact digitaal verloopt. Het slaapplan is uitgebreid en geeft veel uitleg over hoe en waarom.

De praktijk geeft soms nog wat vragen, maar daar is de coaching voor of het evaluatiemoment. We zijn erg blij met de hulp van Iris voor onze dochter van 6 maanden. Zijn nu halverwege het plan en het gaat enorm veel beter!

Moeder van een jongen van 13 maanden

Ze is prettig in omgang en heel kundig...

Super blij zijn we met de tips! Iris heeft ons geleerd hoe we ons zoontje, zonder te laten huilen, lekker kunnen laten (door)slapen.

Ze is prettig in omgang en heel kundig! Dikke vette aanrader dus!

Moeder die deelnam aan een live vraag & antwoord

We zagen gelijk een groot verschil. Ons mannetje was gelijk vrolijke overdag...

Ik heb Iris via facebook gevonden. Zij zit ook in de juli 2019 mama’s groep. Zoals iedere new mom hebben wij allemaal vragen. Zij was heel lief om ons altijd te helpen. Uiteindelijk heb ik haar toegevoegd op insta en daar ben ik ook erachter gekomen dat ze soms Q&A’s doet en ze had toevallig ook een zoom meeting gepland waar ze meer zou vertellen over de slaaptijden en waaktijden van baby’s.

Wij zijn de dag daarna gelijk aan de slag gegaan met alles wat wij van haar hebben geleerd. Wij zagen gelijk een groot verschil. Ons mannetje was gelijk vrolijker overdag. Vanaf geboorte moesten wij een paar keer per nacht uit bed voor zijn speentje en dat hoeft ook helemaal niet meer. Wij zijn zo dankbaar voor wat zij voor ons heeft gedaan. Ik raad haar zeker aan!

moeder van een meisje van 10 maanden

We slapen nu eindelijk weer klokje rond...

Iris, ik wil je heel erg bedanken dat wij weer aan onze slaap toe komen!

Het was een pittige tijd met ons meisje, jij hebt er ons doorheen geloodst en steeds die positieve input gegeven als ik als moeder het even weer niet zag zitten.

Het was een pittige tijd, maar heb doorgezet door aan jouw slaapplan te houden. En het heeft gewerkt!! We slapen nu eindelijk weer klokje rond.
Bedankt Iris!

moeder van een meisje van bijna 3 jaar

Iris kijkt verder dan ons doel. Ze bekijkt alle aspecten die meespelen...

Iris heeft mij geholpen met mijn dochter van bijna 3 jaar. Tot kort sliep ze tussen ons in omdat ze niet alleen in een andere ruimte wilt zijn/slapen. Ik heb van Iris een uitgebreid verslag gekregen nadat ik mijn verhaal bij haar had neergelegd en een checklist had ingevuld.

Iris kijkt verder dan alleen ons doel. Ze bekijkt alle aspecten die meespelen. Wat ik erg fijn vind is dat ze ons duidelijke handvatten geeft en ons een eenvoudig stappenplan aanbied. Ze toont oprechte intresse en houd nauw contact met ons. Ze heeft ons de ondersteuning gegeven die we nodig hadden. We zijn er nog niet helemaal maar ze slaapt al lekker in haar eigen bed!

Bedankt Iris!

moeder van een meisje van 8 maanden

Veel aan gehad, de kleine slaapt een stuk beter!

Na het invullen van een intake formulier kreeg ik al snel een mooi slaapplan die aansluit bij mijn wensen en behoeften.

In het slaapplan staat ook veel aanvullende informatie wat fijn is! Veel aan gehad, de kleine slaapt een stuk beter!